actueel-nieuws-banner

Op 26 juni jl. is de Tilburg Fiber Exchange (TiFX) in gebruik genomen. Dit open platform van een aantal regionale overheids- en non-profitorganisaties is een open, onpartijdige en onafhankelijke marktplaats om te makelen en schakelen tussen dienstaanbieders, (glasvezel)netwerken en eindgebruikers. Het levert daarmee een bijdrage aan de open digitale connectiviteit in Midden- en Noord-Brabant.

Lees meer...

Nieuw jaar met volop mogelijkheden

2019 is al weer in volle gang maar in deze nieuwsbrief kijken we nog even terug op het afgelopen jaar. Het was een enerverend jaar alleen al door de verhuizing van ons kantoor naar De Nieuwe Stad in Amersfoort. Het had wat voeten in de aarde maar het blijkt een goede keus te zijn geweest. Wij voelen ons inmiddels helemaal thuis in deze inspirerende omgeving.

Lees meer...

Van Arkel Advies verzorgt in opdracht van Gebiedscoöperatie O-gen sinds januari 2018 het fondsmanagement van het ontwikkel- en innovatiefionds van O-gen. Wij waren ook al betrokken bij de voorbereiding en oprichting van het fonds. Met het door O-gen beschikbaar gesteld vermogen kan het fonds een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de duurzame economische groei van De Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug of Kromme Rijnstreek.