Branches.

Hospitality achtergrond, actief in verschillende branches.

Hotel branche TVA Advies

Horeca

Ondanks de moeilijk jaren is de Horeca branche in de afgelopen decennia gegroeid. De hevige concurrentie, hoge verwachtingen vanuit de gast / consument, online reputatie, inflatie, krapte op de arbeidsmarkt en de technologische ontwikkelingen hebben de branche in de afgelopen jaren verder getransformeerd. Wij helpen Horeca bedrijven bij stategische besluitvorming en wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Facility & Catering

De facilitaire sector speelt een belangrijke rol in het creëren van een veilige, productieve en aangename werkomgeving voor medewerkers en bezoekers van organisaties. Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeften van gebruikers drijven de innovatie en groei van deze sector. De facilitaire sector is gevoellig voor ontwikkelingen en trends, waaronder de verschuiving naar een meer duurzame, verantwoorde en circulaire economie. Wij zien in deze sector een toenemende vraag naar flexibiliteit, maatwerk, automatisering en focus op gezondheid en welzijn. 

Facilitair en catering TVA Advies
Facilitaire dienstverlening TVA Advies

Congres, Meeting & Events

De congres- en vergadersector is de laatste jaren flink verandert. De opkomst van hybride en virtuele evenementen en de focus op duurzaamheid en personalisatie zijn enkele van de belangrijkste trends in de sector. Ook zien we flexibiliteit en maatwerk als belangrijk onderwerp. Zo zien wij dat vastgoed eigenaren en bedrijven, ruimtes steeds vaker flexibel verhuren aan externe huurders. 

Retail, E-commerce & Handel

Van een kleine boetiek tot bouwmarkten, warenhuizen en webshops. Retailers moeten voortdurend inspelen op de veranderende behoeften en voorkeuren van de consument. Technologische ontwikkelingen en de opkomst ‘omnichannel’ marketing hebben de sector verder getransformeerd. Om de concurrentie voor te blijven is een goed uitgedachte customer journey en een gerichte marketingstrategie van cruciaal belang. Ook denken we mee in het creëren van unieke winkelconcepten, ondersteunen wij bij automatisering en inrichtingsvraagstukken en passen wij gastvrijheidsconcepten toe in de retail.

Retail Branche TVA Advies