Werkgebieden.

Van plan tot realisatie.

Wij ondersteunen en begeleiden bij een tal van verschillende Hospitality trajecten. Zo ondersteunen wij bij de ontwikkeling van bedrijfsplannen, geven wij advies bij verandertrajecten en doen wij de implementatie van diverse bedrijfssystemen. Wij zijn momenteel betrokken bij diverse trajecten binnen startend en bestaande bedrijven. Lees hieronder meer over een aantal van onze diensten of neem gerust contact op.

Meer weten of eens een afspraak voor een kop koffie?

Onderzoek & Analyse.

Wij doen onderzoek naar interne en externe factoren bij bedrijven, organisaties en overheden. Onderzoek is een breed begrip, zo ondersteunen wij bij externe onderzoeken zoals bijvoorbeeld marktonderzoek, maar ook bij interne onderzoeken naar bijvoorbeeld bedrijfscultuur, procesoptimalisatie en rentabiliteit van concepten. Het doel is om inzicht te krijgen, dit dient als fundering voor ons advies en de ontwikkeling en realisatie van plannen.

Onderzoek Van Arkel Advies
Ontwikkeling Van Arkel Advies

Ontwikkeling.

Met onze brede achtergrond zijn wij in staat om Hospitality te ontwikkelen voor bedrijven binnen diverse branches. Van een nieuw te ontwikkelen hospitality concept, (bedrijfs)restaurant of receptie, tot aan de ontwikkelingen van strategie, product- en serviceconcepten, bedrijfsplannen t.b.v. rentabiliteit, automatisering en of de inrichting van bedrijfsprocessen. Hiervoor gebruiken verschillende methodieken waarbij onderzoek vrijwel altijd aan de basis ligt.

Interim- & projectmanagement.

Wij bieden tijdelijke invulling bij openstaande Hospitality posities. Van uitvoerende tot leidinggevende operationele functies bij een hospitality locatie, tot aan full- of parttime begeleiding in marketing & sales.  Natuurlijk begeleiden wij ook bij de realisatie en implementatie van plannen, processen en projecten. Denk hierbij aan strategie- en koerswijzigingen, verbouwen en (her)inrichten van Hospitality locaties, procesoptimalisatie, automatisering en het trainen van personeel op het gebied van hospitality en dienstverlening.
Koffie Van Arkel Advies

Niet gevonden wat u zocht?